понеделник, 25 октомври 2010 г.

Българско Овчарско Куче

Скъпи поданици,
не зная да ли сте запознати със следния факт.

Българското овчарско куче, както и каракачанското куче, са породи, уникални с това, че могът да бъдат обучени да изкарват сутрин стадото на паша и да го връщат вечер в кошарата без пастира. Разбира се, това се е случвало в едни други времена, но тъй като всичко ново е добре забравеното старо, в този момент имаме невероятната възможност да наблюдаваме това на живо и дори да участваме пълноценно или непълноценно.

Все пак живеем в правова и демократична държава, при това член на една по-голяма кошара, наречена Европейски съюз.

Затова аз съвсем съзнателно гласувах за българското овчарско куче, тъй като през последните години се нагледах на всякакви идиоти, кретени и чучела.

Самият аз дори лично участвах в създаването на една партия от мишки и няколко плъха, дори бях член на изпълнителното бюро, нещо като ЦК на партията, защото в онзи момент от моя живот обстоятелствата ме бяха притиснали и смятах, че това е единственият начин да помогна както на себе си, така и на държавата като цяло. Така че близо две години от моя живот минаха и в това направление. Но това е тема на друг разговор и затова ще спра дотук с нея.

Та стопаните на по-големия селскостопански двор видяха, че няма как да се оправят с паплачта, нарекла се политически елит, а същевременно в полезрението им попадна българското овчарско куче - и понеже те водят всякакви записки за нас от много векове насам, сигурно някой се е сетил за определените качества на породата и решиха да му дадат подкрепа с надеждата, че един ден може и да се появи пастир.

Те много добре знаят, че то...

... не е изпращано на обучение в Лондон от Партията Майка;

... не се е съгласявало да дойде в България, защото е имало да получава някакви имоти;

... не е историк;

... не ни е убеждавало, че пътят за Европа минава през Босфора;

... не е разпродало държавата на безценица, а след това ни е казало, че ще ни чака на някакъв завой по пътя за Европа, то ние винаги сме си били в Европа;

... не е успяло за кратко да открадне много и да остане неразбрано;

... то дори не е професор;

... и преподавателка в университет не е;

... няма и намерение да сдава властта, както и едните, и другите направиха в началото;

... и куфарчета няма как да раздава, защото такива вече няма;

... то е само Българско овчарско куче.

Засега масовата овца в кошарата България си го харесва, а това, че - по всичко личи, че ще се повтори зимата от периода с куфарчетата, която беше умишлено причинена, няма как да се препише на българското овчарско куче.

Щото тези от големия селскостопански двор са много наясно със ситуацията и затова го вързаха и му казаха "Дръж и пази!", то горкото на това и е учено.

Така че няма и какво толкова да очакваме да се случи.

Пък аз получих възможността да изразя правото си на глас, не, че преди не ходех да гласувам, но понеже не харесвах тези, които се предлагаха, събирах всичките бюлетини и ги слагах в плика заедно.

Ще бъда много щастлив, ако сега, когато се прави новият изборен закон, се въведе и една допълнителна бюлетина на която да пише:

" Не избирам никой от идиотите, които сте предложили, дайте други!"

Тогава ще има смисъл да ходя до изборната урна.



1 коментар:

  1. Я благодарю г-на Педро за помощь в приобретении ипотечной ссуды VA. Было здорово получить ссуду в размере 900 000 долларов США от этого кредитора. Меня зовут Красимир Тодор, я бельгиец. Я получил ссуду от этого авторитетного кредитора 20 ноября 2019 года, и я хочу быстро использовать это средство, чтобы сообщить всем здесь, что вы можете получить любой ссуду у этой надежной кредитной компании. Найти ссудодателя VA непросто, и он должен быть рекомендован Департаментом по делам ветеранов. Г-н Педро предоставит вам ссуды под низкие проценты в размере 2% и очень быстро. Получите кредиты по электронной почте: pedroloanss@gmail.com /
    Текст в WhatsApp: +18632310632

    ОтговорИзтриване